Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Šport

Fanúšikova zvolili Pavardov halfvolej za gól turnaja na MS 2018

Hráč Francúzska Benjamin Pavard (vľavo) oslavuje svoj gól v zápase osemfinále MS 2018 Francúzsko - Argentína v ruskej Kazani 30. júna 2018. Foto: TASR/AP

Dvadsaťdvaročný obranca pohotovo zareagoval na prepadnutý center Lucasa Hernandeza z ľavej strany a strelou z prvej prekonal Franka Armaniho v bránke Argentíny.

Zürich 25. júla (TASR) - Za najkrajší gól nedávnych MS v Rusku zvolili fanúšikovia v internetovom hlasovaní na stránke Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) halfvolej Francúza Benjamina Pavarda do siete Argentíny v osemfinále.

Dvadsaťdvaročný obranca pohotovo zareagoval na prepadnutý center Lucasa Hernandeza z ľavej strany a strelou z prvej prekonal Franka Armaniho v bránke Argentíny. Pavard zavelil svojím vyrovnávajúcim gólom na 2:2 k obratu, neskorší majstri sveta zvíťazili 4:3. Zverenci Didiera Deschampsa boli počas celého turnaja v pozícii prehrávajúceho mužstva len deväť minút.

Na druhom mieste skončil umne zahraný priamy kop Juana Quintera z Kolumbie, ktorý prekvapil Japoncov strelou popod múr. Tretie miesto si odniesla ďalekonosná strela Chorváta Luku Modriča zo zápasu proti Argentíne. Informovala o tom agentúra AP.