Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Šport

VIDEO: Škriniar premiérovým gólom rozhodol o výhre Interu v Crotone

Na snímke uprostred slovenský reprezentant a obranca Interu Miláno Milan Škriniar strieľa gól v 82. minúte v zápase 4. kola talianskej futbalovej Serie A FC Crotone - Inter Miláno (0:2) v Crotone v sobotu 16. septembra 2017. Foto: TASR/AP

Víťazstvo Interu poistil v nadstavenom čase Ivan Perišič.

Rím 16. septembra (TASR) - Futbalisti Interu Miláno zvíťazili vo 4. kole najvyššej talianskej súťaže na ihrisku Crotone 2:0. O prvý gól zápasu sa postaral v 82. minúte slovenský reprezentant Milan Škriniar, ktorý odohral v zostave hostí celý zápas. Víťazstvo Interu poistil v nadstavenom čase Ivan Perišič.

Škriniar si svoj premiérový zásah v drese Interu pripísal po štandardnej situácii, keď sa k nemu dostala odrazená lopta a v pokutovom území sa 22-ročný obranca dokázal zorientovať dokonca až medzi šesticou brániacich hráčov.


Inter po štyroch kolách priebežne vedie ligovú tabuľku, keď nazbieral plný počet 12 bodov.

"Som veľmi šťastný za gól, ale najdôležitejšia vec je, že sme zvíťazili, aj keď to nebol z našej strany najlepší výkon," povedal Škriniar, ktorý v uplynulej sezóne odohral v drese Sampdorie Janov 38 zápasov bez streleckého zápisu. "Vedeli sme, že nás čaká ťažký zápas, pretože Crotone je fyzicky veľmi dobre vybavený tím a nie je jednoduché hrať pred ich fanúšikmi," dodal pre agentúru AP Škriniar.

Inter aj zásluhou gólu slovenského obrancu vyhral vo 4. kole Serie A nad Crotone 2:0.

Serie A - 4. kolo:
FC Crotone - Inter Miláno 0:2 (0:0)
Góly: 82. Škriniar, 90.+3 Perišič