Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 16. máj 2024Meniny má Svetozár
< sekcia Šport

Škrtel s kapitánskym C doviedol Liverpool k víťazstvu

Martin Škrtel Foto: TASR/AP

Túto poctu, ktorá sa dvadsaťsedemročnému robustnému stopérovi ušla, navyše znásobili príjemné pocity po tom, ako jeho tím vyhral 3:2.

Londýn 11. apríla (TASR) - Slovenský futbalový reprezentant Martin Škrtel z FC Liverpool nastúpil v utorňajšom zápase 33. kola anglickej Premier League proti Blackburnu Rovers s kapitánskou páskou na rukáve.

Túto poctu, ktorá sa dvadsaťsedemročnému robustnému stopérovi ušla, navyše znásobili príjemné pocity po tom, ako jeho tím vyhral 3:2 a po nepríjemnej sérii štyroch zápasov bez víťazstva sa dočkal plného bodového zásahu. "Konečne sa nám podarilo pretrhnúť zlú sériu a zvíťazili sme. Dobre sme začali, keď sme sa pomerne rýchlo dostali do dvojgólového vedenia, trochu nás ale pribrzdilo vylúčenie. Nechali sme si streliť lacné góly, ale nakoniec sa nám bojovnosťou a tímovým duchom podarilo strhnúť víťazstvo na našu stranu," povedal Škrtel pre svoju oficiálnu internetovú stránku.


Blackburn Rovers VS Liverpool 2-3 Highlights. by WinningFT

"The Reds" päť kôl pred koncom ročníka figurujú na 8. mieste tabuľky a majú veľkú motiváciu poskočiť o stupienok vyššie, na ktorom momentálne figuruje mestský rival Everton. Na šiestu Chelsea Londýn už zverenci Kennyho Dalglisha strácajú 11 bodov.