Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 20. máj 2024Meniny má Bernard
< sekcia Šport

Futbalová La Liga naživo: Barcelona a Madridské derby na TV Tipsport!

Foto: TASR/AP Photo

Madridské derby nabralo tento rok na atraktivite, Atletico nehrá žiadne druhé husle a v lige je na druhom mieste pred slávnym Realom.

Bratislava 30. novembra 2012 (TERAZ.sk - OTS) - Fandíte Malage, Valencii, Barcelone alebo niekomu z Madridu? Teraz môžete sledovať celú futbalovú španielsku La Ligu našivo online!

Real stráca na vedúcu Barcelonu už 11 bodov a na Atletico 8, podarí sa mu doma na Santiago Bernabeu stiahnuť bodovú stratu? Atletico Madrid so streleckou hviezdou Falcaom prehralo na ihriskách súperov iba raz! Real Madrid doma stratil v šiestich zápasoch iba dva body pri jednej remíze. Madridské derby bude tentoraz horúce a podľa všetkého dráma po každej stránke! História hovorí, že Real má už len teoretické šance na titul, ale ťažko môžeme očakávať, že sa nepokúsi o zázračný obrat. Na svojom trávniku ma priemer viac ako 3 strelené góly, podarí sa tímu Mourinha naplniť trojgólovú kvótu aj proti madridskému rivalovi? Kurz na to je v Tipsporte 2,15!

Real nečakane zlyhal na ihrisku Betisu Sevilla a keďže Barcelona nezaváhala v Levante, jej náskok sa natiahol už na priepastných 11 bodov. Má podľa vás Atletico na to, aby zasadilo Realu ďalší úder? Na víťazstvo Atletica máte k dispozícii kurz až 7,50!

Ronaldo a spol. vyhrali 7 z posledných 10 zápasov, Atletico však až 9 z posledných 10 zápasov. Vzájomné zápasy derby zápasov však hovoria o dominancii Realu. Musíme ale pripomenúť, že Atletico takýto kvalitný tím nemalo už veľmi dlho a vzhľadom na aktuálne postavenie v tabuľke znie až senzačne skutočnosť, že naposledy porazilo Real v októbri 1999! Posledných 9 ligových stretnutí v rade skončilo trojbodovým zásahom kráľovského Realu! V Madride uvídime nielen súboj druhého s tretím v tabuľke La Ligy, ale aj stretnutie druhého a tretieho kanoniera ligy: Ronaldo (12 gólov) verzus Falcao (11 gólov)!

Potvrdí Real dominanciu v atraktívnom derby alebo uvidíme ďalšiu senzáciu na jeho účet?

Sledujte derby online v sobotu od 22:00 v živom prenose na TV Tipsport a ak máte svoj tip vzhľadom na priebeh zápasu, neváhajte to využiť v tipovaní naživo TipLIVE!

Zápas vedúcej Barcelony s Athleticom Bilbao môžete sledovať live rovnako v sobotu už od 20:00 rovnako v priamom prenose na TV Tipsport!