Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 1. jún 2024Meniny má Žaneta
< sekcia Šport

Gruzínsky stredopoliar Čakvetadze sa stal hráčom FC Watford

Na snímke Giorgi Čakvetadze. Foto: TASR - Pavel Neubauer

Dvadsaťštyriročný Gruzínec pôsobil v tejto sezóne vo Watforde na hosťovaní. V 25 zápasoch strelil jeden gól a pridal dve asistencie.

Watford 2. februára (TASR) - Gruzínsky stredopoliar Giorgi Čakvetadze sa stal hráčom FC Watford. Anglický klub za neho zaplatil belgickému Genku 2,5 milióna eur, zmluvu uzavreli do leta 2027.

Dvadsaťštyriročný Gruzínec pôsobil v tejto sezóne vo Watforde na hosťovaní. V 25 zápasoch strelil jeden gól a pridal dve asistencie. Čakvetadze prestúpil do Genku z Dinama Tbilisi v júni 2017 za 1,5 milióna eur. V júli 2022 ho na ročné hosťovanie získal slovenský majster Slovan Bratislava. "Som veľmi šťastný, že som podpísal túto zmluvu. Zvykol som si na všetko – mojich spoluhráčov, zamestnancov aj našich úžasných fanúšikov. Som šťastný, že som súčasťou Watfordu. Páči sa mi tu všetko, prístup k práci a vysoká profesionalita. Je to úžasné prostredie pre rozvoj a radosť z futbalu. Zmena krajín môže byť nepríjemná, no zvykol som si tu rýchlo na všetko a cítim sa veľmi dobre," povedal Gruzínec pre klubový web.