Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 14. máj 2024Meniny má Bonifác
< sekcia Šport

Guardiola premýšľa o konci pôsobenia v Manchestri City v roku 2025

Tréner Manchestru City Pep Guardiola sa teší po výhre 1:0 vo finálovom zápase Ligy majstrov Manchester City - Inter Miláno na Atatürkovom olympijskom štadióne v Istanbule v sobotu 10. júna 2023. Najcennejšiu klubovú trofej na kontinente získali hráči Manchestru City prvýkrát v histórii. Foto: FOTO TASR/AP

Informáciu zverejnil americký portál ESPN s tým, že definitívne rozhodnutie ešte nepadlo. Ak by sa tak stalo, španielsky kouč by strávil v klube deväť sezón.

Manchester 13. júna (TASR) - Tréner Pep Guardiola premýšľa, že ukončí svoje pôsobenie na lavičke futbalistov Manchestru City v roku 2025, keď mu vyprší kontrakt.

Informáciu zverejnil americký portál ESPN s tým, že definitívne rozhodnutie ešte nepadlo. Ak by sa tak stalo, španielsky kouč by strávil v klube deväť sezón. S Manchestrom City zavŕšil triumfom v Lige majstrov historické treble. Tri trofeje v jednej sezóne vrátane LM získal Guardiola aj v roku 2009 s FC Barcelona a stal sa tak prvým trénerom, ktorý podobný úspech dosiahol dvakrát.