Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 14. máj 2024Meniny má Bonifác
< sekcia Šport

Höjlund podpísal päťročný kontrakt s Manchestrom United

Na archívnej snímke z 19. júna 2023 dánsky futbalista Rasmus Höjlund sa teší po góle v skupine H v kvalifikácii na majstrovstvá Európy vo futbale 2024 Slovinsko - Dánsko v Ľubľani. Dánsky futbalista Rasmus Höjlund podpísal päťročnú zmluvu s opciou na ročné predĺženie s Manchestrom United. Anglický klub angažovaním útočníka Atalanty Bergamo ukončil hľadanie náhrady za Cristiana Ronalda, ktorý v decembri prestúpil do saudskoarabského Al-Nassr. Foto: TASR/AP

Nie je žiadnym tajomstvom, že som fanúšik tohto veľkého klubu už od detstva a sníval som o tom, že budem prichádzať na Old Trafford, povedal.

Manchester 5. augusta (TASR) - Dánsky futbalista Rasmus Höjlund podpísal päťročnú zmluvu s opciou na ročné predĺženie s Manchestrom United. Anglický klub angažovaním útočníka Atalanty Bergamo ukončil hľadanie náhrady za Cristiana Ronalda, ktorý v decembri prestúpil do saudskoarabského Al-Nassr.

"Nie je žiadnym tajomstvom, že som fanúšik tohto veľkého klubu už od detstva a sníval som o tom, že budem prichádzať na Old Trafford ako hráč Manchestru United. Som neuveriteľne nadšený, že môžem túto príležitosť premeniť na skutočnosť a som odhodlaný splatiť dôveru, ktorú mi klub prejavil," citovala Höjlundovo vyjadrenie agentúra AP.

"Rasmus je skutočne výnimočný talent, ktorý má technické a fyzické vlastnosti. Tie ho radia medzi najlepších hráčov na svete v jeho vekovej kategórii. Práca pod vedením Erika ten Haga poskytne Rasmusovi dokonalú platformu na rozvoj. Všetci v klube sa postarajú o to, aby mu bol poskytnutý čas a potrebná podpora na využitie jeho obrovského potenciálu," uviedol futbalový riaditeľ klubu John Murtough.