Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Šport

Žiak predĺžil zmluvu so Spišskou Novou Vsou o jednu sezónu

Na snímke vľavo Adam Žiak (Spišská N. Ves) a vpravo Patrik Masnica (Slovan) v stretnutí 15. kola Tipos extraligy v hokeji HC Slovan Bratislava - HK Spišská Nová Ves v utorok 31. októbra 2023 v Bratislave. Foto: TASR Pavel Neubauer

Dvadsaťštyriročný obranca nastupuje v drese Spišiakov od sezóny 2022/23 a tešil sa s tímom zo zisku historickej bronzovej medaily.

Spišská Nová Ves 5. marca (TASR) – Slovenský hokejista Adam Žiak podpísal novú ročnú zmluvu s klubom HK Spišská Nová Ves. Účastník Tipos extraligy o tom informoval na sociálnych sieťach.

Dvadsaťštyriročný obranca nastupuje v drese Spišiakov od sezóny 2022/23 a tešil sa s tímom zo zisku historickej bronzovej medaily. V prebiehajúcom ročníku odohral 43 stretnutí, v ktorých nazbieral šesť bodov za asistencie. "Som veľmi rád, že sme sa s Adamom dohodli na pokračovaní spolupráce. ´Žiačik´ je výborný korčuliar s kvalitnou rozohrávkou a čítaním hry. Je to moderný typ obrancu, ktorý má v sebe reprezentačný potenciál a patrí k pilierom našej defenzívy. Verím, že tento dôležitý podpis pred prichádzajúcim play off poteší našich fanúšikov," povedal generálny manažér klubu Richard Rapáč.