Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 20. máj 2024Meniny má Bernard
< sekcia Šport

Liga majstrov skončila bezgólovo 0-0?

Foto: TASR/AP

Nudná bezgólová remíza v Lige majstrov.

Bratislava 19. novembra (TERAZ.sk - OTS) – Nevadí, vrátime vklad!

Najkvalitnejší futbal v Lige majstrov teraz tipujete v Tipsporte s poistkou vrátenia vkladu. Zápas skončí 0-0? Vrátime vám vklady na nevýherné stávky.
Za nudnú bezgólovú remízu v Lige majstrov je teraz vklad naspäť. Všetky jednoduché stávky okrem live stávok na zápas futbalovej Ligy majstrov, ktorý skončí 0-0, vraciame naspäť. Vklady vrátime až do výšky 10€ + manipulačný poplatok!
Bavte sa gólmi najlepších klubov a získajte vklady z bezgólových zápasov naspäť.

Tipujem futbalovú Ligu majstrov s Tipsportom a remízovou poistkou!

Veľký boj sa rozpútal v skupine E, kde sa o osemfinále pobijú v záverečných dvoch kolách Chelsea, Šachťor Doneck a Juventus Turín. Milionársky ukrajinský tím vedie skupinu a je veľkým favoritom na zisk troch bodov na ihrisku dánskeho Nordsjaellandu. Predpoklad, že získa tri body zvyšuje atraktivitu priameho súboja Chelsea s Juventusom, ktorý sa odohrá v Turíne. Nájde tréner Chelsea Roberto Di Matteo recept na krajanov, ktorých hru režíruje skvelý Andrea Pirlo?

Tipnite si s Tipsportom, v prípade remízy 0:0 vám vrátime vklad za sólo tipy!

Londýnsky Arsenal nemá v skupine B nič isté. Proti Schalke sa kanonierom nedarilo, ale cestu ku gólom našli opäť v Premier League. Podarí sa im nadviazať na londýnske derby proti Tottenhamu a získať s francúzskym Montpellierom potrebné tri body? Presadí sa Cazorla, Podolski alebo Giroud ? Ak sa to nepodarí nikomu z nich a zápas skončí bezgólovo, váš sólo tip vám preplatíme!
Barcelona cestuje do Moskvy na zápas so Spartakom a určite si bude chcieť napraviť renomé po prehre v Glasgowe so Celticom. Moskovčania potrebujú tri body, ale majú problémy s brankárskym postom, využije to Barcelona, ktorá cestuje v plnej sile?

Bavte sa najlepším európskym futbalom a tipujte s remízovou poistkou!