Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 7. máj 2024Meniny má Monika
< sekcia Šport

Lloris opustí po dvanástich rokoch Tottenham a posilní Los Angeles FC

Brankár Tottenhamu Hugo Lloris počas futbalového zápasu anglickej Premier League medzi Tottenham Hotspur a Manchester City na štadióne Tottenham Hotspur v Londýne v nedeľu 5. februára 2023. Foto: TASR/AP

Skúsený brankár bol jednotka francúzskej reprezentácie na svetovom šampionáte v roku 2018, na ktorom "Les Bleus" získali zlato.

Londýn 30. decembra (TASR) - Bývalý kapitán francúzskej futbalovej reprezentácie Hugo Lloris podľa agentúry AFP zamieri z anglického Tottenhamu do Los Angeles FC. Tridsaťsedemročný brankár má podľa zdrojov blízkym k rokovaniam posilniť účastníka zámorskej MLS po ukončení zmluvy so Spurs.

Lloris, ktorý obliekal dres "kohútov" od roku 2012 a osem rokov aj s kapitánskou páskou, by sa mal dočkať rozlúčky s fanúšikmi v nedeľňajšom ligovom zápase s Bournemouthom. V tomto ročníku zatiaľ neodchytal ani jeden duel.

Skúsený brankár bol jednotka francúzskej reprezentácie na svetovom šampionáte v roku 2018, na ktorom "Les Bleus" získali zlato. Predstavil sa aj na uplynulých MS v Katare, kde Francúzi nestačili vo finále na Argentínu.