Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 11. jún 2024
< sekcia Šport

Marek Hamšík sa ospravedlnil za skrat pred vylúčením

Marek Hamšík (vpravo) preniká cez Nilsa-Erica Johanssona zo Štokholmu v zápase 1. kola futbalovej Európskej ligy v skupine F SSC Neapol - AIK Štokholm na štadióne San Paolo v Neapole vo štvrtok 20. septembra 2012. Foto: TASR/AP Photo

Slovenský futbalista dostal vo štvrtkovom dueli Európskej ligy proti AIK Štokholm červenú kartu.

Neapol 21. septembra (TASR) - Slovenský futbalový reprezentant v službách SSC Neapol Marek Hamšík nebude v najlepšom spomínať na svoj 25. zápas v európskych pohároch. Vo štvrtkovom dueli Európskej ligy proti AIK Štokholm (4:0) videl po nešportovom odplácaní červenú kartu.

"Veľmi ma to mrzí, bol to môj skrat," priznal na svojej oficiálnej webovej stránke ofenzívny stredopoliar. Hamšík nastúpil do zápasu až na začiatku druhého polčasu v 46. minúte a neskôr prihral Jesusovi Vargasovi na tretí gól, znamenajúci hetrik útočníka z Chile.

Štvrťhodinu pred koncom ale oporu domácich francúzsky arbiter poslal predčasne pod sprchy, keď prenikajúceho Slováka fauloval kapitán AIK Nils-Eric Johansson a podráždený Hamšík ho v návale zlosti potkol.

"Súper ma fauloval a vzápätí som odplácal," priznal slovenský futbalista. "Nemalo sa to stať. Viedli sme trojgólovým rozdielom a toto...Ospravedlňujem sa," dodal Hamšík, ktorého pravdepodobne čaká za priamu červenú kartu dvojzápasový dištanc v európskych pohároch.