Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 10. máj 2024Meniny má Viktória
< sekcia Šport

Mbappeho zranenie nie je vážne, Enrique: Čoskoro bude k dispozícii

Kylian Mbappe z PSG opúšťa ihrisko so zranením počas futbalového zápasu medzi Parížom Saint Germain a Olympique de Marseille na štadióne Parc des Princes v Paríži vo Francúzsku v nedeľu 24. septembra 2023. Foto: TASR/AP

Kylian Mbappe sa zranil už po siedmich minútach, keď ho fauloval Leonardo Balerdi a z následného priameho kopu skóroval Achraf Hakimi.

Paríž 25. septembra (TASR) – Zranenie hviezdneho futbalistu Kyliana Mbappeho nie je vážne. Po nedeľňajšom zápase s Olympique Marseille (4:0) to povedal tréner úradujúcich majstrov Luis Enrique. Mbappe prišiel v zápase k zraneniu ľavého členka.

"Nie je to nič vážne. Myslím si, že bude čoskoro opäť k dispozícii. Momentálne ale presne nevieme, o aké zranenie ide," povedal Enrique podľa agentúry DPA. Mbappe sa zranil už po siedmich minútach, keď ho fauloval Leonardo Balerdi a z následného priameho kopu skóroval Achraf Hakimi. Potom sa ešte skúsil vrátiť na ihrisko, ale v 31. minúte striedal.

"Nie je dobré riskovať, pokiaľ hráč nie je v poriadku na sto percent," dodal 53-ročný kormidelník, ktorý poslal na ihrisko Goncala Ramosa namiesto Mbappeho. Portugalčan si pripísal dva góly, keď zvýšil na 3:0 a 4:0. Za domácich odohral celý zápas slovenský obranca Milan Škriniar.