Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 20. máj 2024Meniny má Bernard
< sekcia Šport

Mertiňák so Sa prehrali vo finále štvorhry na turnaji ATP v Stuttgarte

lovenský tenista Michal Mertiňák (vľavo) a jeho spoluhráč Brazílčan Andre Sa (vpravo) odvracajú loptičku dvojici v zložení : Francúz Jeremy Chardy a Poliak Lukasz Kubot vo finále štvorhry na turnaji ATP v Stuttgarte 15. júla 2012. Foto: TASR/AP

Slovensko-brazílsky pár nestačil na francúzsko-poľský pár Jeremy Chardy, Lukasz Kubot a prehrali v dvoch setoch 1:6, 3:6.

Stuttgart 15. júla (TASR) - Slovenský tenista Michal Mertiňák neuspel vo finále štvorhry turnaja ATP v nemeckom Stuttgarte, keď so svojím brazílskym partnerom Andrem Sa prehrali s francúzsko-poľským párom Jeremy Chardy, Lukasz Kubot 1:6, 3:6.

Mertiňák mal šancu získať celkovo svoj 13. deblový titul na profesionálnom okruhu a premiérový v tomto roku. "Súperi sa dnes prezentovali po všetkých stránkach kvalitnejšou hrou, darilo sa im zo základnej čiary a presne zakončovali aj na sieti. Jednoducho, mali svoj deň a my sme nedokázali ukončovať ani tie tesné gemy, preto je výhra Chardyho s Kubotom zaslúžená," komentoval prehru pre TASR Mertiňák.



štvorhra - finále:

Jeremy Chardy, Lukasz Kubot (Fr./Poľ.) - Michal MERTIŇÁK, Andre Sa (SR/Braz.) 6:1, 6:3

Francúz Jeremy Chardy a jeho spoluhráč Poliak Lukasz Kubot pózujú s víťaznými trofejami po víťazstve nad dvojicou v zložení- Slovák Michal Mertiňák a Brazílčan Andre Sa vo finále štvorhry na turnaji ATP v nemeckom Stuttgarte 15. júla 2012.
Foto: TASR/AP