Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 17. máj 2024Meniny má Gizela
< sekcia Šport

Messi a Suarez zariadili remízu Miami s Nashvillom v Pohári CONCACAF

Útočník Interu Miami Lionel Messi (10) po góle proti Nashville SC počas druhého polčasu futbalového zápasu turnaja CONCACAF Champions Cup vo štvrtok 7. marca 2024 v Nashville. Foto: TASR/AP

Hostia prehrávali v 47. minúte už 0:2, no o päť minút neskôr znížil hviezdny Argentínčan po prihrávke Suareza a v piatej minúte nadstaveného času vyrovnal uruguajský útočník hlavou na 2:2.

Nashville 8. marca (TASR) - Lionel Messi a Luis Suarez zariadili remízu Interu Miami v prvom zápase osemfinále Pohára Konfederácie severoamerického, stredoamerického a karibského futbalu (CONCACAF) na ihrisku Nashvillu 2:2.

Hostia prehrávali v 47. minúte už 0:2, no o päť minút neskôr znížil hviezdny Argentínčan po prihrávke Suareza a v piatej minúte nadstaveného času vyrovnal uruguajský útočník hlavou na 2:2. Prihral mu ďalší bývalý spoluhráč z Barcelony Sergio Busquets. Odveta je na programe na budúci týždeň vo štvrtok na Floride.

"S Messim, Busquetsom a Suarezom je to úplne iná úroveň a futbalová inteligencia," povedal po zápase tréner domácich Gary Smith.