Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

Ohlasy médií na prehru SR: Leonov laser to rozhodol

Ilustračná snímka. Foto: TASR/Martin Baumann

Prečítajte si, ako reagujú zahraničné médiá na prehru Slovenska v zápase s Nemeckom.

Bratislava 16. mája (TASR) - Ohlasy zahraničných médií na stredajšiu prehru hokejistov Slovenska na majstrovstvách sveta s Nemeckom 2:3.

zeit.de: "Tím trénera Toniho Söderholma nestratil hlavu po troch víťazstvách, po zranení brankára Philippa Grubauera ani v horúcej košickej atmosfére."

allgemeine-zeitung.de: "Nemecký hokejový tím odvrátil v záverečných dvoch minútach bezprostredne hroziacu prehru so Slovenskom."

bild.de: "Štyri zápasy, štyri víťazstvá. Nemecko zostalo zásluhou nášho 'Ľadového Nowitzkého' na majstrovstvách sveta nezdolané. Leon Draisaitl skóroval 27 sekúnd pred koncom a rozuzlil duel."

sportschau.de: "Po najlepšom vstupe do šampionátu za 89 rokov je štvrťfinále takmer isté. Súboj so Slovenskom sme otočili za 60 sekúnd. Eisenschmid + Draisaitl = oslavy."

dw.com: "Nemecko naďalej víťazí na majstrovstvách sveta. Výnimočný útočník Draisaitl dal rozhodujúci zásah 27 sekúnd pred koncom, teoretické pochybnosti o postupe do štvrťfinále môžeme vymazať v zostávajúcich troch zápasoch s Kanadou, USA a Fínskom."



championat.com: "Niekto zaklial Slovákov. Viedli 2:1 a prehrali v posledných dvoch minútach. Domáci tím smútil, najprv prehral s Kanadou sekundu pred koncom a teraz ho obralo Nemecko."

iihf.com: "Leonov laser to rozhodol."

idnes.cz: "Ďalšia nočná krádež v Košiciach. Prečo sme poľavili? Slováci žasli. Z burácajúcej haly opäť za chvíľu vyprchala všetka radosť. Po dvoch nemeckých úderoch sa Steel aréna premenil na sieň slovenských nárekov. Domáci hokejisti sa v stredu neskoro večer v závere stretnutia znova nechali okradnúť o všetky body a na majstrovstvách sveta sa ocitli v ošemetnej situácii."

isport.blesk.cz: "Slováci vypískali Kanadu, teraz ich môže spasiť."