Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 15. máj 2024Meniny má Žofia
< sekcia Šport

New Orleans bude v roku 2014 dejiskom Zápasu hviezd NBA

Ilustračné foto Foto: TASR/AP

Mestu stále sa zotavujúcemu z ničivých následkov hurikána Katrina, ktorý New Orleans zasiahol 29. augusta 2005, pomôže usporiadanie zápasu All Stars najmä po ekonomickej stránke.

New York 17. apríla (TASR) - Zápas hviezd zámorskej basketbalovej NBA sa v roku 2014 uskutoční v New Orleans, informovalo v pondelok vedenie súťaže.

Tradičné podujatie, ktoré sa koná na prelome dlhodobej základnej časti profiligy, privíta aréna miestnych Hornets 16. februára 2014. V tomto roku sa Zápas hviezd konal v Orlande, o rok privíta výkvet NBA texaský Houston.

Mestu stále sa "zotavujúcemu" z ničivých následkov hurikána Katrina, ktorý New Orleans zasiahol 29. augusta 2005, pomôže usporiadanie zápasu All Stars najmä po ekonomickej stránke.

"Vo februári 2013 hostíme finále Super Bowlu. O rok neskôr to bude All Stars zápas NBA. Stovky miliónov dolárov, ktoré sa tu 'napumpujú', budú veľkým prínosom pre naše mesto," myslí si Tom Benson, majiteľ klubu amerického futbalu New Orleans Saints, ktorý už má akcionárske zastúpenie aj v basketbalovom tíme "sršňov".