Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Šport

OBRAZOM: Československí majstri Európy vtedy a dnes. Spoznáte ich?

Na snímke hore sprava Marián Masný, Ján Švehlík, Ján Pivarník, Alexander Vencel st., generálny sekretár SFZ Peter Pálenčík, Ladislav Jurkemik, Ján Medviď, Dušan Galis a Ladislav Petráš počas stretnutia futbalových legiend z ME 1976 v Belehrade v priestoroch kaviarne KafeHaus BarZuz 4. apríla 2024 v Bratislave. Foto: archív TASR

Teraz.sk prináša fotografie zo stretnutia futbalových šampiónov z ME 1976 v Belehrade.

Ak si želáte, aby počítač prečítal text článku, použite prehrávač nižšie.
00:00 / 00:00
Bratislava 4. apríla (TASR/Teraz.sk) - V Bratislave sa konalo stretnutie so slovenskými legendami z futbalových ME 1976. Čechoslováci zdolali v belehradskom finále Západné Nemecko 5:3 v rozstrele z 11 metrov po remíze 2:2 v riadnom hracom čase a predĺžení.


Na snímkemke vpravo Ján Švehlík a vľavo Ladislav Jurkemik si prezerajú repliku Pohára víťazov z ME v Belehrade (1976) počas stretnutia futbalových legiend z ME 1976 v Belehrade v priestoroch kaviarne KafeHaus BarZuz 4. apríla 2024 v Bratislave.
Foto: TASR - Pavel Naubauer


Československý futbalový reprezentant Alexander Vencel.
Foto: TASR - Š. Petráš


Ján Pivarník
Foto: archív TASR A. Haščák


Ján Švehlík
Foto: archív TASR A. Haščák






Na snímke v pozadí sprava generálny sekretár SFZ Peter Pálenčík, Ladislav Jurkemik a Ján Medviď počas stretnutia futbalových legiend z ME 1976 v Belehrade v priestoroch kaviarne KafeHaus BarZuz 4. apríla 2024 v Bratislave.
Foto: TASR - Pavel Naubauer


Československý futbalový reprezentant Ladislav Jurkemik, archívna snímka TASR.
Foto: TASR - A. Hasák


Na snímke sprava Dušan Galis, Ján Pivarník, Alexander Vencel st. a Ladislav Petráš počas stretnutia futbalových legiend z ME 1976 v Belehrade v priestoroch kaviarne KafeHaus BarZuz 4. apríla 2024 v Bratislave.
Foto: TASR - Pavel Naubauer


Dušan Galis, archívna snímka TASR.
Foto: TASR


Na snímke vľavo Ladislav Petráš a vpravo Ladislav Jurkemik počas stretnutia futbalových legiend z ME 1976 v Belehrade v priestoroch kaviarne KafeHaus BarZuz 4. apríla 2024 v Bratislave.
Foto: TASR - Pavel Naubauer


Marian Masný, archívna snímka TASR.
Foto: TASR - Š. Peteráš