Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 15. máj 2024Meniny má Žofia
< sekcia Šport

Osimhen ma svalové zranenie, vynechá zápas Neapola proti Verone

Na archívnej snímke z 8. októbra 2023 futbalista Neapolu Victor Osimhen strieľa úvodný gól zo značky pokutového kopuv zápase talianskej Serie A SSC Neapol - Fiorentina v Neapole. Foto: TASR/AP

SSC Neapol vo svojom vyhlásení neuviedol, ako dlho bude Osimhen mimo hry. Podľa talianskych médií však spoluhráč slovenského stredopoliara Stanislava Lobotku môže chýbať tímu až mesiac.

Abuja 16. október (TASR) - Nigérijský futbalista Victor Osimhen utrpel v piatkovom prípravnom stretnutí proti Saudskej Arábii (2:2) zranenie zadného stehenného svalu. S určitosťou tak vynechá víkendový zápas svojho Neapola na ihrisku Verony v 9. kole Serie A.

SSC Neapol vo svojom vyhlásení neuviedol, ako dlho bude Osimhen mimo hry. Podľa talianskych médií však spoluhráč slovenského stredopoliara Stanislava Lobotku môže chýbať tímu až mesiac. To by znamenalo, že vynechá nasledujúce štyri kolá Serie A a aj dve stretnutia C-skupiny Ligy majstrov proti nemeckému zástupcovi Unionu Berlín.

Úradujúcemu majstrovi talianskej najvyššej súťaže patrí momentálne v tabuľke piate miesto sedem bodov za vedúcim AC Miláno. Osimhen má v tejto sezóne na konte šesť gólov, v tej predošlej bol najlepší strelec ligy. Informovala o tom agentúra AFP.