Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 1. jún 2024Meniny má Žaneta
< sekcia Šport

Šebo v Slovane skončil, podľa Kašpara neakceptoval návrh zmluvy

Útočník Slovana Filip Šebo v dueli proti Senici. Foto: TASR/Pavel Neubauer

S vedením klubu sa nedohodol na predĺžení spolupráce a ani v zostávajúcich zápasoch jesennej časti Corgoň ligy už neoblečie dres "belasých".

Bratislava 18. októbra (TASR) - Slovenský futbalový útočník Filip Šebo ukončil svoje pôsobenie v Slovane Bratislava, s ktorým mal platnú zmluvu do konca roka 2012. S vedením klubu sa nedohodol na predĺžení spolupráce a ani v zostávajúcich zápasoch jesennej časti Corgoň ligy už neoblečie dres "belasých".

"Šebovi sme predostreli korektný návrh novej zmluvy, pri ktorom sme prihliadali na to, že ide o jedného z najlepších futbalistov momentálne pôsobiacich na Slovensku. Filip však našu ponuku neakceptoval," povedal pre TASR generálny riaditeľ Slovana Petr Kašpar na margo útočníka, ktorý prišiel do tímu v septembri 2010.

Šebo sa v roku 2005 podieľal na postupe Artmedie Bratislava do skupinovej fázy Ligy majstrov. Neskôr pôsobil v Austrie Viedeň, Glasgowe Rangers a vo Valenciennes. V tíme francúzskej Ligue 1 bol najskôr na hosťovaní, v marci 2008 ho predstavitelia Valenciennes získali na riadny prestup. Šebovi sa však nepodarilo vybojovať stabilné miesto v základnej jedenástke.