Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 12. jún 2024Meniny má Zlatko
< sekcia Šport

Škrtelov Liverpool získal Curling Cup

Foto: TASR

Slovenský reprezentačný stopér Martin Škrtel strelil vo finále Carling Cup-u proti druholigovému Cardiffu na londýnskom Wembley vyrovnávajúci gól Liverpoolu na 1:1.

Londýn 26. februára (TASR) - Slovenský reprezentačný stopér Martin Škrtel strelil vo finále Carling Cup-u proti druholigovému Cardiffu na londýnskom Wembley vyrovnávajúci gól Liverpoolu na 1:1. O triumfe The Reds napokon rozhodol až jedenástkový rozstrel.

V predĺžení sa najskôr strelecky presadil liverpoolský Dirk Kuyt, ale dve minúty pred koncom predĺženia vyrovnal Turner. V penaltovom rozstrele boli napokon šťastnejší hráči FC Liverpool ktorý aj napriek úvodnému neúspešnému jedenástkovému pokusu kapitáana Setvena Gerrarda nakoniec premenili tri pokutové kopy oproti dvom hráčov Cardiffu a od roku 2006 získali prvú z niektorých trofejí. V drese Cardiffu nastúpil v 91. min Filip Kiss, ktorý po siedmich minútach pobytu na ihrisku uvidel žltú kartu.

Cardiff - FC Liverpool 2:2 (1:0, 1:1 - 1:1) 2:3 na strely zo značky 11 m

Góly: 19. Mason, 118. Turner - 60. ŠKRTEL, 108. Kuyt. Rozhodujúci pokutový kop premenil Johnson. F. Kiss (Cardiff) nastúpil v 91. min a v 98. min dostal ŽK - M. Škrtel (Liverpool) hral celý zápas a v 60. min strelil gól.