Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 10. máj 2024Meniny má Viktória
< sekcia Šport

Strnad a Pavol Bajza s dvojzápasovými suspendáciami, Griga má stop

Podľa úradnej správy SFZ má do 28. marca podať vyjadrenie a do rozhodnutia DK má zakázaný výkon funkcie. DK SFZ tiež ...

Bratislava 23. marca (TASR) - Tréner slovenského futbalového vicemajstra FK Senica Stanislav Griga má po vykázaní z lavičky v štvrťfinálovej odvete Slovenského pohára Slovnaft Cupu na bratislavských Pasienkoch so Slovanom od disciplinárnej komisie SFZ zastavenú činnosť. Podľa úradnej správy SFZ má do 28. marca podať vyjadrenie a do rozhodnutia DK má zakázaný výkon funkcie.

DK SFZ tiež suspendovala na dva súťažné zápasy futbalistu FK Senica Tomáša Strnada, ktorého vylúčil rozhodca Vladimír Vnuk v tom istom zápase za zmarenie gólovej príležitosti držaním súpera.

Dva zápasy nepodmienečne dostal aj brankár druholigovej Dubnice Pavol Bajza, ktorý sa iba vo štvrtok dohodol na trojročnej zmluve s účastníkom talianskej Serie A FC Parma. Slovenský reprezentant do 21 rokov videl červenú kartu za podrazenie súpera v súboji o loptu v zápase 21. kola II. ligy na ihrisku Ružomberka B.