Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Šport

Tréner Valencie sa zranil pri oslave gólu, poranil si stehenný sval

Ilustračné foto Foto: TASR/Radovan Stoklasa

Ďalšie inštrukcie, až do konca zápasu, vydával krívajúc z priestoru pred vlastnou lavičkou a s bolestivou grimasou na tvári.

Madrid 25. septembra (TASR) - Tréner futbalistov Valencie Marcelino si pri oslave gólu kuriózne poranil zadný stehenný sval. Incident sa udial v nedeľňajšom zápase 6. kola španielskej La Ligy, keď Simone Zaza v 85. minúte strelil tretí a zároveň rozdielový zásah v súboji s Realom Sociedad San Sebastian.

Marcelino si pri oslave gólu poranil stehenný sval, ktorý si pri každom pohybe držal rukou. Ďalšie inštrukcie, až do konca zápasu, vydával krívajúc z priestoru pred vlastnou lavičkou a s bolestivou grimasou na tvári.

"Som už starší a musím sa v takýchto situáciách kontrolovať. Pokiaľ sa však zraní tréner, nie je to také hrozné, ako keď sa to stane hráčovi," povedal s úsmevom 52-ročný kouč Valencie, ktorá sa vďaka triumfu nad San Sebastianom posunula na 4. miesto v tabuľke. V lige zatiaľ neokúsila trpkosť prehry, s tromi víťazstvami a rovnakým počtom remíz nazbierala 12 bodov. Neomylná Barcelona vedie súťaž s plným počtom 18 bodov.