Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 20. máj 2024Meniny má Bernard
< sekcia Šport

Tottenham doma nečakane zakopol s Norwichom

Futbalista Norwichu Steve Morisonl (uprostred) s hráčom Tottenhamu Ryanom Nelsonom (vľavo) a Ledleyom Kingom Foto: TASR/AP Photo

Norwich senzačne ukoristil na ihrisku Tottenhamu všetky body, keď na presný zásah Anthonyho Pilkingtona ešte odpovedal Jermain Defoe, ale Elliott Bennett v 66. minúte rozhodol.

Londýn 9. apríla (TASR) - Veľkonočný pondelok ešte viac zamotal boj o miestenky do Ligy majstrov v anglickej futbalovej Premier League. Tottenham doma nečakane prehral s Norwichom a bodovo sa na neho dotiahol Newcastle.

Norwich senzačne ukoristil na ihrisku Tottenhamu všetky body, keď na presný zásah Anthonyho Pilkingtona ešte odpovedal Jermain Defoe, ale Elliott Bennett v 66. minúte rozhodol. Na štvrtý Tottenham sa tak už bodovo dotiahli futbalisti Newcastle vďaka domácemu triumfu 2:0 nad Boltonom.

Skvelý druhý polčas so štyrmi gólmi v sieti súpera znamenal suverénne víťazstvo Evertonu nad Sunderlandom. Slovenský gólman Ján Mucha sedel na lavičke náhradníkov domáceho tímu.

Aston Villa potvrdila pozíciu remízového kráľa, keď hrala doma so Stoke City nerozhodne 1:1. Bola to už štrnásta deľba bodov pre Aston Villu v tejto sezóne.

Sumáre zápasov 33. kola anglickej Premier League:


Newcastle United - Bolton Wanderers 2:0 (0:0)
Góly:
73. Ben Arfa, 83. Cisse

Everton - AFC Sunderland 4:0 (0:0)
Góly:
52. Gueye, 75. Pienaar, 76. Osman, 81. Anichebe
/J. Mucha (Everton) sedel na lavičke náhradníkov/

Tottenham Hotspur - Norwich City 1:2 (1:1)
Góly:
33. Defoe - 13. Pilkington, 66. Bennett

Aston Villa - Stoke City 1:1 (1:0)
Góly:
32. Weimann - 71. Huth

Tottenham H. 1 - 2 Norwich C. by Anatolly7