Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 10. máj 2024Meniny má Viktória
< sekcia Šport

Vicemajstri sveta naspäť v akcii!

Foto: Tipsport

Budete sledovať zápasy „repre“ a chcete si ich okoreniť tipom na národný tím? Neváhajte, v kurzovej ponuke na Tipsporte máme celý rad špeciálnych stávok.

Bratislava 9. novembra (TERAZ.sk-OTS) - Pripravujete sa na MS v hokeji 2013 s našim reprezentačným tímom? Slovenská reprezentácia od dnes obhajuje Nemecký pohár v zápasoch so Švajčiarskom, Kanadou a Nemeckom. V kádri reprezentačného tímu je aj trinásť vicemajstrov z MS 2012 vo Švédsku a Fínsku. Novým kapitánom Slovákov hrajúcich v nových dresoch pre sezónu 2012/13 bude tentoraz Branko Radivojevič, ktorý svoje líderské predpoklady jasne preukázal pri striebornej jazde národného tímu na posledných MS v hokeji. Po Švajčiarsku nás bude v sobotu čakať Kanada, ktorá nastúpi bez najväčších hviezd NHL. Záverečným zápasom bude nedeľné stretnutie s domácim Nemeckom.

Budete sledovať zápasy „repre“ a chcete si ich okoreniť tipom na národný tím? Neváhajte, v kurzovej ponuke na Tipsporte máme celý rad špeciálnych stávok, tipovať môžete naživo počas celého zápasu a zápasy Slovenska zaradené do zvýhodnenej Kurzovej Superponuky. Fandite našim a bavte sa hokejom počas celého víkendu!