Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 20. máj 2024Meniny má Bernard
< sekcia Šport

Vstupenky na zápasy reprezentácie v Žiline už sú v predaji

Trénerske duo Michal Hipp vľavo a Stanislav Griga. Foto: TASR/Pavel Neubauer

verenci trénerov Stanislava Grigu a Michala Hippa odohrajú duel kvalifikácie MS 2014 proti Litve 22. marca, o ďalšie štyri dni v prípravnom súboji tiež pod Dubňom privítajú Švédov.

Bratislava 7. marca (TASR) - Vstupneky na marcové zápasy slovenskej futbalovej reprezentácie v Žiline sú už v predaji, informoval vo štvrtok Slovenský futbalový zväz (SFZ) na oficiálnom webe. Zverenci trénerov Stanislava Grigu a Michala Hippa odohrajú duel kvalifikácie MS 2014 proti Litve 22. marca, o ďalšie štyri dni v prípravnom súboji tiež pod Dubňom privítajú Švédov.

"SFZ oznamuje, že v sieti Ticketportal už sú v predaji lístky na najbližšie domáce stretnutia našej reprezentácie, ktoré sa uskutočnia v Žiline, 22. marca Slovensko - Litva (kvalifikácia MS 2014, začiatok o 20.10) a 26. marca Slovensko - Švédsko (priateľský, začiatok o 20.15). Lístky na jednotlivé zápasy sa predávajú v týchto cenových kategóriách - I. kategória: 30 eur, II. kategória: 15 eur, business: 150 eur. V predaji sú aj lístky na oba zápasy vo zvýhodnenej cene - I. kategória: 50 eur, II. kategória: 30 eur. Vstupenky označené ako VIP sú vstupenky I. kategórie - ide len o označenie niektorých sektorov a sedadiel na štadióne v Žiline," informoval SFZ.