Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Šport

Zápas Slovan Bratislava - Spartak Trnava si vyžiada viaceré opatrenia

Na snímke fanúšikovia Spartaka. Foto: TASR Lukáš Grinaj

Obyvateľov žiadajú o trpezlivosť a zvýšenú pozornosť, návštevníkov o rešpektovanie bezpečnostných pokynov.

Bratislava 29. februára (TASR) - V súvislosti so zápasom ŠK Slovan Bratislava a FC Spartak Trnava, ktorý sa má odohrať v sobotu (2. 3.) na Národnom futbalovom štadióne v bratislavskom Novom Meste, avizuje mestská časť spolu s organizátormi bezpečnostné i dopravné obmedzenia. Na dodržiavanie verejného poriadku bude dohliadať aj štátna a mestská polícia. Zápas bol vyhlásený za rizikové podujatie. TASR o tom informovali z novomestského miestneho úradu.

V deň futbalového zápasu bude od 8.00 do 21.00 h uzavretá Ulica Viktora Tegelhoffa. Od 15.00 h bude uzatvorené aj neďaleké detské ihrisko.

"Keďže futbalový zápas je vyhlásený ako rizikové podujatie, organizátor realizuje v deň zápasu bezpečnostné opatrenia," zdôrazňuje mestská časť. Aplikované budú aj počas presunu fanúšikov FC Spartak Trnava po príchode vlaku na ŽST Vinohrady daný deň v čase približne 15.15 h a tiež po zápase smerom na ŽST Vinohrady.

Obyvateľov okolia futbalového štadióna, najmä obytného súboru Nová Doba, žiada, aby v deň zápasu neparkovali svoje autá na Ulici Viktora Tegelhoffa. Vozidlá odporúča preparkovať najneskôr v daný deň skoro ráno. Na parkovanie môžu využiť napríklad ulicu Za kasárňou.

Obyvateľov žiadajú o trpezlivosť a zvýšenú pozornosť, návštevníkov o rešpektovanie bezpečnostných pokynov.

Futbalový zápas sa má začať o 17.00 h.