Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Tenis

Cibulková predstavila kolekciu oblečenia Domi

Z tlačovej konferencie slovenskej tenistky Dominiky Cibulkovej, na ktorej predstavila kolekciu oblečenia vlastnej značky 3. februára 2014 v Bratislave. Foto: TASR/Martin Turanovič

Bartoliová je so slovenskou jednotkou dlhé roky dobrá kamarátka, aj preto Francúzka prijala pozvanie zúčastniť sa na prezentácii kolekcie.

Bratislava 3. februára (TASR) - Slovenská tenistka Dominika Cibulková za asistencie wimbledonskej šampiónky Marion Bartoliovej predstavila kolekciu oblečenia vlastnej značky. Produkty pod názvom Domi sa začnú predávať počas víkendového zápasu 1. kola svetovej skupiny Pohára federácie medzi Slovenskom a Nemeckom v bratislavskom NTC.

"S myšlienkou prezentovať oblečenie vlastnej značky som koketovala už dva roky, súvisí to s našou nadáciou Aby hviezdy nehasli. Dúfam, že nová kolekcia sa ujme nielen na Slovensku. Trvalo dlho, kým sme to celé vymysleli. Domi je pre mňa charakteristické, tak ma oslovujú aj na turnajoch v zahraničí. Na väčšine tričiek je potlačená fotka s nápisom "Pome!". Tento pokrik sprevádzal celé moje úspešné účinkovanie na Australian Open. Všetci sa dozvedeli, že to v slovenčine to znamená to, čo v angličtine "Come on!," povedala Cibulková.



Bartoliová je so slovenskou jednotkou dlhé roky dobrá kamarátka, aj preto Francúzka prijala pozvanie zúčastniť sa na prezentácii kolekcie. "S Dominikou sa poznáme už desať rokov a som na ňu hrdá. Hovorí sa, že ženy nemôžu byť kamarátkami, keď proti sebe nastupovali na turnajoch, no v našom prípade to neplatí. Veľmi som prežívala jej zápasy na Australian Open a po postupe do finále som si aj poplakala," povedala Francúzka, ktorá vlani necelé dva mesiace po wimbledonskom triumfe nečakane ukončila kariéru.



O návrate do súťažného kolotoča zatiaľ vôbec neuvažuje. "Túto kapitolu pokladám za uzavretú. S tenisom som však stále v kontakte, počas Australian Open som pôsobila ako komentátorka pre francúzsku televíziu. Možno raz budem aj tenisovou trénerkou, no to najskôr o desať rokov," dodala Bartoliová, ktorá je presvedčená, že Cibulková sa čoskoro prepracuje do najlepšej svetovej desiatky. "Dominika svojimi výkonmi na Australian Open potvrdila, že patrí medzi svetovú špičku. Do troch rokov podľa mňa vyhrá niektorý z grandslamových turnajov."