Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Tenis

Wozniacka zdolala vo finále v Tokiu Pavľučenkovovú a obhájila titul

Na snímke dánska tenistka Caroline Wozniacka sa stala prvou štvrťfinalistkou dvojhry na grandslamovom turnaji Roland Garros v Paríži, keď v osemfinále si poradila s Ruskou Svetlanou Kuznecovovou 6:1, 4:6, 6:2 v nedeľu 4. júna 2017. Foto: TASR/AP

Dánska tenistka Caroline Wozniacka sa stala víťazkou turnaja WTA Toray Pan Pacific Open v Tokiu. Získala v tomto roku prvý turnajový titul.

Tokio 24. septembra (TASR) - Dánska tenistka Caroline Wozniacka sa stala víťazkou turnaja WTA Toray Pan Pacific Open v Tokiu. V nedeľňajšom finále dvojhry ako tretia nasadená hráčka zdolala Rusku Anastasiu Pavľučenkovovú v dvoch setoch 6:0, 7:5 a úspešne obhájila vlaňajší titul.

Wozniacka, ktorá triumfovala v japonskej metropole aj v roku 2010, získala v tomto roku prvý turnajový titul. Dánka tak pretrhla obrovskú smolu, ktorá ju sprevádzala v aktuálnej sezóne, predchádzajúcich šesť finálových duelov prehrala. "Bolo to už moje siedme finále v tomto roku. Bolo pre mňa stále ťažšie vyhrať," priznala pre agentúru AP šiesta hráčka svetového rebríčka.



dvojhra - finále:

Caroline Wozniacka (3-Dán.) - Anastasia Pavľučenkovová (Rus.) 6:0, 7:5