Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Tipsport Liga

Baroš posilnil Nové Zámky, klub rokuje aj s ďalšími hráčmi

Na snímke Samuel Baroš. Foto: TASR/Erika Ďurčová

Baroš sa s vedením tipsportligového klubu dohodol na zmluve do konca aktuálneho ročníka s možnosťou predĺženia o ďalšiu sezónu.

Nové Zámky 6. decembra (TASR) - Slovenský hokejový brankár Samuel Baroš sa stal novou posilou HC Nové Zámky. S vedením tipsportligového klubu sa dohodol na zmluve do konca aktuálneho ročníka s možnosťou predĺženia o ďalšiu sezónu.

Dvadsaťtriročný reprezentačný brankár prichádza do Nových Zámkov z českého klubu HK Hradec Králové. V minulosti chytal aj za extraligovú dvadsiatku a Zvolen, skúsenosti má i z KHL z dresu Slovana Bratislava. "Samo prichádza na najpálčivejší post, ktorý nás tlačí najviac, nakoľko Frederik Foltán v mužstve končí ku 31. januáru 2018," povedal pre klubový web prezident HC Nové Zámky František Sucharda.

V najbližšom čase by mali do mužstva prísť aj ďalšie zaujímavé mená. "Rokujeme ešte s troma útočníkmi a jedným obrancom. Verím, že do piatka sa dohodneme minimálne s dvoma novými hráčmi, ktorí budú posilami pre náš tím v bojoch o play off," dodal.