Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Tipsport Liga

Hokejový Poprad angažoval útočníkov Hvilu aj Vartovníka

Na snímke útočník Popradu Lukáš Hvila. Foto: TASR/Oliver Ondráš

Obaja hráči začali aktuálnu sezónu v druhej najvyššej súťaži. Hvila v michalovskej Dukle, Vartovník v Spišskej Novej Vsi.

Poprad 3. novembra (TASR) - Tipsportligový hokejový klub HK Poprad získal dve ofenzívne posily. Vedenie "kamzíkov" angažovalo útočníkov Lukáša Hvilu a Lukáša Vartovníka. Informáciu priniesla v piatok oficiálna stránka klubu.

Obaja hráči začali aktuálnu sezónu v druhej najvyššej súťaži. Hvila v michalovskej Dukle, Vartovník v Spišskej Novej Vsi. Prvý menovaný už v Poprade pôsobil v rôznych etapách svojej kariéry, predtým naposledy v druhej polovici sezóny 2016/17. "Veľmi sa teším z návratu do Popradu a verím, že pomôžem chlapcom k lepším výsledkom. Môj cieľ je potešiť divákov mojou hrou, ktorá bude ako vždy postavená na stopercentných výkonoch a nasadení," uviedol Hvila pre klubovú stránku.

Vartovník už odohral za Poprad šesť zápasov, v ktorých dosiahol bilanciu tri góly a jedna asistencia. Svojimi výkonmi presvedčil vedenie HK, s ktorým sa dohodol na dlhodobejšej spolupráci.