Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Tipsport Liga

V hokejovom Trenčíne skončil Lukáš Novák, za Kalináča prišiel Šimun

Lukáš Novák Foto: TASR/Radovan Stoklasa

Lukášovi Novákovi sa po návrate do Dukly z Nových Zámkov v úvode sezóny nedarilo. V štrnástich dueloch sa strelecky nepresadil ani raz, na bodové konto si pripísal len štyri asistencie.

Trenčín 18. októbra (TASR) - Hokejový tipsportligista Dukla Trenčín ukončil po vzájomnej dohode spoluprácu s Lukášom Novákom. Po nevýrazných výkonoch nastala v kádri aj ďalšia zmena, do reprezentačnej prestávky prišiel za Martina Kalináča prišiel z Topoľčian Eduard Šimun.

Lukášovi Novákovi sa po návrate do Dukly z Nových Zámkov v úvode sezóny nedarilo. V štrnástich dueloch sa strelecky nepresadil ani raz, na bodové konto si pripísal len štyri asistencie. "Lukáš Novák sa trápil a po vzájomnej dohode sme usúdili, že aj pre neho, aj pre klub bude lepšie, keď zmení pôsobisko, preto sme sa dohodli na ukončení jeho zmluvy. Ďakujeme mu za odvedené služby v trenčianskom drese a do ďalšej kariéry mu prajeme veľa šťastia," povedal na oficiálnom webe generálny manažér Dukly Ján Kobezda.

Káder nateraz opustí aj Martin Kalináč, ktorý bude pokračovať v Topoľčanoch. V rámci krátkodobej výmeny prišiel do Trenčína Šimun. "Na dva týždne sme Kalináča vymenili do Topoľčian za Eda Šimuna, vyskúšame ho do prestávky. Nastúpi už v zápase proti dvadsiatke," dodal Kobezda.