Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Tipsport Liga

Hokejová Žilina angažovala obrancu Juraška

Michal Juraško ešte v drese Zvolena Foto: TASR/Dušan Hein

Juraško odohral v aktuálnej sezóne päť zápasov v drese HKM Zvolen, po ktorých ho vedenie klubu uvoľnilo spod zmluvy spoločne s Denisom Rehákom a Jurajom Juríkom.

Žilina 7. novembra (TASR) - Vedenie MsHK Žilina využilo reprezentačnú prestávku na posilnenie kádra A-mužstva. Do obrany "vlkov" prichádza Michal Juraško, ktorý po nedávnom odchode zo Zvolena pôsobil v prvoligovej Detve. Žilinský klub informoval o angažovaní 32-ročného obrancu na svojej oficiálnej stránke.

Juraško odohral v aktuálnej sezóne päť zápasov v drese HKM Zvolen, po ktorých ho vedenie klubu uvoľnilo spod zmluvy spoločne s Denisom Rehákom a Jurajom Juríkom. Rehák i Jurík sa krátko po tom dohodli so Žilinou a v rovnakom klube bude napokon pôsobiť aj Juraško. "S hráčom sme boli už v dlhšom kontakte. Sme radi, že sa nám podarilo dotiahnuť jeho príchod a veríme, že pre našu hru bude prínosom. Momentálne neuvažujeme o žiadnych ďalších posilách," uviedol na klubovej stránke športový manažér MsHK Žilina Imre Valášek.

V žilinskom drese by sa Juraško mal prvýkrát predstaviť v zápase proti HK Orange 20. Potešujúcou správou pre trénera Žiliny Milana Jančušku je aj návrat útočníka Václava Stupku, ktorý v nedávnom období chýbal pre zranenie.