Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Tipsport Liga

Radivojevič po postupe Trenčína do finále: Ešte nie je koniec

Radosť Branka Radivojeviča (Trenčín) po postupe do finále po víťazstve v šiestom zápase semifinále play off Tipsport Ligy HK Dukla Trenčín - HKM Zvolen 9. apríla 2018 v Trenčíne. Foto: TASR/Henrich Mišovič

Každý zápas v sérii bol veľmi vyrovnaný, štyri zo šiestich sa skončili najtesnejším víťazstvom.

Bratislava 9. apríla (TASR) - Hokejisti Dukly Trenčín neskrývali po triumfe nad Zvolenom 4:2 na zápasy vo štvrťfinále Kaufland play off Tipsport Ligy 2017/2018 obrovskú radosť. Kapitán Dukly Branko Radivojevič však dúfa, že ešte väčšiu zažije so svojimi spoluhráčmi na konci sezóny.

Zvolen bol pre Duklu ťažký súper, čo potvrdili aj samotní hráči. Zverenci trénera Petra Mikulu chceli sériu vrátiť pod Pustý hrad, ale Dukla napokon odolala. "Mali sme aj šťastie. Séria bola úplne vyrovnaná, rozhodovali maličké chybičky," povedal po zápase Radivojevič.

Každý zápas v sérii bol veľmi vyrovnaný, štyri zo šiestich sa skončili najtesnejším víťazstvom. V troch prípadoch v prospech Trenčína. "Vyhrali sme však dva zápasy vonku a to sa ráta. Ale klobúk dole pred Zvolenom, bola to veľmi ťažká séria," dodal Radivojevič.

Na snímke zľava brankár Michal Valent (Trenčín) a Oscar Steén (Zvolen) v šiestom zápase semifinále play off Tipsport Ligy medzi HK Dukla Trenčín a HKM Zvolen 9. apríla 2018 v Trenčíne.
Foto: TASR/Henrich Mišovič


Rozhodujúci gól v šiestom zápase padol z hokejky Juraja Bezúcha, ktorý sám pred zvolenským brankárom Drewom MacIntyreom excelentným blafákom zavesil puk pod hornú žŕdku. "Ani si tú situáciu veľmi nepamätám, spomínam si len na to, že mi to Cebák hodil pred bránku. Nikto pri mne nebol, tak som sa snažil rozhýbať brankára a šťastie stálo na mojej strane," uviedol Bezúch.

Trenčania majú teraz tri dni na oddych, v piatok 13. apríla ich už čaká vo finále Banská Bystrica. "Bystrica je disciplinovaná, nedostáva veľa gólov, bude to iný hokej. My si dnes do polnoci užijeme oslavy, a potom nasleduje príprava na finále. Ešte nie je koniec. Nie každýkrát sa podarí dostať do finále, chceme to dotiahnuť do konca. Oni dlho nehrali, uvidíme, či to bude výhoda," uzavrel Radivojevič.