Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Trenčiansky kraj

Nehoda pri Mníchovej Lehote si vyžiadala dvoch zranených ľudí

Ilustračná snímka. Foto: TASR/AP

V dôsledku nehody bol blokovaný jeden jazdný pruh.

Mníchova Lehota 13. júla (TASR) - Na ceste I/9 pri Mníchovej Lehote v okrese Trenčín sa vo štvrtok (12.7.) dopoludnia zrazili osobné auto, dodávka a kamión. Pri nehode, ktorá si vyžiadala zranenie dvoch osôb, zasahovali štyria príslušníci Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) z Trenčína s jedným kusom techniky, informoval v piatok TASR hovorca hasičov v Trenčianskom kraji Marián Petrík.

Dve zranené osoby boli po príchode hasičov na miesto už mimo postihnutých vozidiel. V dôsledku nehody bol blokovaný jeden jazdný pruh. "Zasahujúci hasiči zabezpečili miesto udalosti a zraneným osobám poskytli predlekársku prvú pomoc. Po príchode zdravotníkov asistovali pri ďalšom ošetrení a naložení zranených do sanitného vozidla záchrannej zdravotnej služby," opísal Petrík.

Hasiči potom na postihnutých vozidlách podľa jeho slov vykonali požiarnobezpečnostné opatrenia a prostredníctvom absorpčnej látky zachytili a z vozovky odstránili vytečené prevádzkové kvapaliny. "Po zdokumentovaní udalosti políciou boli havarované vozidlá odtlačené na priľahlé parkovisko," dodal Petrík.