Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Trenčiansky kraj

Nehoda cyklistov a auta pri Mníchovej Lehote má už druhú obeť

Ilustračná snímka. Foto: TASR František Iván

Polícia hľadá aj svedkov, ktorí by jej mohli poskytnúť akékoľvek informácie k udalosti.

Mníchova Lehota 13. júla (TASR) - Nehoda pri Mníchovej Lehote (okres Trenčín) z nedele ôsmeho júla má už druhú obeť. V trenčianskej nemocnici podľahla svojim zraneniam 50-ročná cyklistka Andrea z Trenčína, potvrdil v piatok pre TASR trenčiansky krajský policajný hovorca Pavol Kudlička.

K zrážke osobného auta Alfa Romeo s dvojicou cyklistov došlo ôsmeho júla na ceste I/9. Jeden z cyklistov, 46-ročný Peter z Trenčína, zomrel na následky zranení, ktoré pri zrážke utrpel, priamo na mieste nehody.

Podľa doterajších zistení polície 27-ročná Lucia z okresu Trenčín riadila motorové vozidlo značky Alfa Romeo smerom od Trenčína na Bánovce nad Bebravou, keď z doposiaľ nezistených príčin narazila do dvoch cyklistov, ktorí jazdili v tom istom smere. Vodičku podrobili policajti dychovej skúške na alkohol s negatívnym výsledkom. Na mieste nehody bol prítomný aj súdny znalec z odboru cestnej dopravy.

"Polícia nehodu aj naďalej vyšetruje, čakáme na znalecké posudky. V súvislosti s nehodou ešte nebol nikto obvinený," doplnil Kudlička.

Zároveň polícia hľadá aj svedkov, ktorí by jej mohli poskytnúť akékoľvek informácie k udalosti, prípadne disponujú videozáznamom z kamery svojho vozidla. Informácie jej môžu poskytnúť na telefónnych číslach 158 alebo 0961203642, prípadne prostredníctvom e-mailu elena.mikovcakova@minv.sk. Videozáznam môžu doručiť odboru kriminálnej polície v Trenčíne.