Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Trenčiansky kraj

Polícia pátra po troch mužoch z Púchovského okresu. Poznáte ich?

Na snímke hľadaný Ivan Šutriepka. Trenčín, 5. októbra 2015. Foto: TASR/KR PZ Trenčín

Informovala o tom trenčianska krajská polícia.

Púchov 5. októbra (TASR) – Považskobystrickí policajti pátrajú po troch osobách z Púchovského okresu. Na dvoch z nich vydali príkaz na zatknutie, jeden je podozrivý z prečinu krádeže. TASR informoval trenčiansky krajský policajný hovorca Pavol Kudlička.

Okresný súd (OS) v Považskej Bystrici vydal príkaz na zatknutie na 35-ročného Jaroslava Mikulu z Beluše pre trestný čin úverového podvodu. Mikula je vysoký asi 175 centimetrov, strednej postavy, má hnedé krátke vlasy a hnedé oči.

Na snímke hľadaný Jaroslav Mikula. Trenčín, 5. októbra 2015.
Foto: TASR/KR PZ Trenčín

Na snímke hľadaný Emil Gašpárek. Trenčín, 5. októbra 2015.
Foto: TASR/KR PZ Trenčín

Príkaz na zatknutie vydal považskobystrický OS aj na 42-ročného Púchovčana Emila Gašpárka, podozrivý je z trestného činu krádeže. Gašpárek je vysoký asi 175 centimetrov, strednej postavy. Má čierne krátke rovné vlasy a hnedé oči.

Tretím hľadaným je 44-ročný Púchovčan Ivan Šutriepka, na ktorého vydal rovnako OS Považská Bystrica príkaz na zatknutie pre zanedbanie vyživovacej povinnosti. Šutriepka je vysoký asi 175 centimetrov, štíhlej postavy. Má svetlohnedé krátke vlasy a modré oči.

„Akékoľvek informácie, ktoré by smerovali k vypátraniu hľadaných mužov, je možné oznámiť na najbližší policajný útvar alebo na bezplatnú policajnú linku 158,“ uzavrel Kudlička.