Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Trenčiansky kraj

Sedmerovec bude mať nový digitálny kamerový systém za vyše 80.000 eur

Ilustračné foto Foto: TASR/Pavol Remiaš

Zákazka bude financovaná z eurofondov v rámci Programu rozvoja vidieka. Termín na predkladanie ponúk je do 26. januára, predpokladaný termín realizácie do jedného mesiaca od zadania zákazky

Sedmerovec 8. januára (TASR) – V obci Sedmerovec v Ilavskom okrese by mal pribudnúť nový digitálny kamerový systém. Výzvu na predkladanie ponúk podlimitnej zákazky zverejnila obec s asi 430 obyvateľmi vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie.

Súčasťou zákazky s predpokladanou hodnotou 81.650 eur bez DPH je vypracovanie projektovej dokumentácie, vypracovanie bezpečnostného projektu a bezpečnostnej smernice, inžinierska činnosť pri schvaľovaní projektovej dokumentácie, inžinierska činnosť súvisiaca s povolením a odovzdaním stavebných prác a realizácia vybudovania digitálneho kamerového systému a distribučnej siete vrátane zariadení na prenos a zber signálu. Súčasťou je tiež bezplatný záručný servis na vybudovaný digitálny kamerový systém.

Zákazka bude financovaná z eurofondov v rámci Programu rozvoja vidieka. Termín na predkladanie ponúk je do 26. januára, predpokladaný termín realizácie do jedného mesiaca od zadania zákazky. Kritériom pri vyhodnotení ponúk bude ekonomicky najvýhodnejšia ponuka.