Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Trenčiansky kraj

Cez sms môžu parkovné v Prievidzi zaplatiť už aj zákazníci Swanu

Ilustračná snímka Foto: FerratumBank

Platby za parkovanie prostredníctvom sms správ sú, ako skonštatoval hovorca mesta, moderným a pohodlným spôsobom ako zaplatiť za odstavenie svojho vozidla v CMPZ Prievidzi.

Prievidza 26. decembra (TASR) - Uhradiť parkovné v centrálnej mestskej parkovacej zóne (CMPZ) v Prievidzi už môžu zákazníci všetkých mobilných operátorov na Slovensku. K trom existujúcim túto službu sprístupnila aj spoločnosť Swan, informoval TASR hovorca mesta Prievidza Michal Ďureje.

"Parkovné sa uhrádza u tohto operátora rovnako ako to Prievidžania poznajú zo sietí iných, a to zaslaním sms na predpísané číslo 2200 v správnom tvare. Následná spätná sms je ekvivalentom parkovacieho lístka a slúži ako dôkaz o zaplatení parkovného," uviedol Ďureje.

Platby za parkovanie prostredníctvom sms správ sú, ako skonštatoval hovorca mesta, moderným a pohodlným spôsobom ako zaplatiť za odstavenie svojho vozidla v CMPZ Prievidzi. "Tvoria nosný systém regulácie a prvá hodina platby prostredníctvom sms správy je výrazne cenovo zvýhodnená." Daňový doklad môžu záujemcovia získať na webovej stránke www.parkovanieprievidza.sk.