Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Trenčiansky kraj

Policajti pátrajú po neznámej žene, v Trenčíne sa dopustila podvodu

Na zábere z bezpečnostnej kamery je neznáma žena, ktorá sa mala dopustiť podvodu v trafike na Ulici M. Rázusa v Trenčíne 9. apríla 2015. Foto: TASR - KR PZ Trenčín

Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru z Trenčína začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci prečinu podvodu, pričom páchateľovi hrozí trest odňatia slobody až na dva roky.

Trenčín 28. apríla (TASR) - Policajti z Trenčína žiadajú občanov o pomoc pri zistení totožnosti neznámej ženy, ktorá sa mala dopustiť podvodu. "Doposiaľ neznáma páchateľka 9. apríla medzi 15.00 h a 16.00 h v trafike na Ulici M. Rázusa v Trenčíne uviedla do omylu zamestnankyňu predajne tým, že majiteľ predajne si objednal 30 kusov uterákov, pričom finančnú hotovosť vo výške 300 eur má predavačka uhradiť z pokladne," informoval dnes TASR trenčiansky krajský policajný hovorca Pavol Kudlička.

Na zábere z bezpečnostnej kamery je neznáma žena, ktorá sa mala dopustiť podvodu v trafike na Ulici M. Rázusa v Trenčíne 9. apríla 2015. Podozrivú zachytil obrazový záznam z kamerového systému.
Foto: TASR - KR PZ Trenčín


Ako pokračoval, následne došlo k odovzdaniu tovaru, pričom predavačka si prevzala tri modré igelitové tašky, v ktorých sa nachádzali uteráky. "Po odchode neznámej páchateľky a následnom telefonáte s majiteľom bolo zistené, že žiadne uteráky si neobjednal. Predavačka spôsobenú škodu vo výške 300 eur uhradila svojmu zamestnávateľovi," doplnil.

Žena, ktorá sa mala dopustiť uvedeného skutku, má približne 50 rokov, je plnoštíhlej strednej postavy a má čierne vlasy po plecia. Oblečené mala biele nohavice - legíny, čierne čižmy a okolo krku mala uviazanú bledú šatku. Podozrivú zachytil obrazový záznam z kamerového systému. "Polícia týmto žiada verejnosť o pomoc pri stotožnení podozrivej osoby uvedeného podvodu. Akékoľvek informácie môžu občania oznámiť na známom telefónnom čísle 158 alebo čísle 096120 3785," vyzval Kudlička.