Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Trenčiansky kraj

Vodič dodávky narazil do stĺpa verejného osvetlenia

Hasiči zasahovali pri dopravnej nehode, ku ktorej došlo v pondelok 11. augusta 2014 ráno pri čerpacej stanici na Trenčianskej ceste v Bánovciach nad Bebravou. Foto: TASR/KR HaZZ Trenčín

Dopravná nehoda sa stala pri čerpacej stanici na Trenčianskej ceste v Bánovciach nad Bebravou.

Bánovce nad Bebravou 12. augusta (TASR) - Hasiči zasahovali pri dopravnej nehode, ku ktorej došlo v pondelok 11. augusta ráno pri čerpacej stanici na Trenčianskej ceste v Bánovciach nad Bebravou. "Pri nehode, ktorú hasičom nahlásili krátko po 6.00 h, sa nikto nezranil," informoval dnes TASR hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Trenčíne Marián Petrík.

Spresnil, že išlo o dopravnú nehodu dodávkového motorového vozidla Peugeot Boxer, ktoré narazilo do stĺpa verejného osvetlenia. "Bánovskí hasiči preverili zdravotný stav vodiča a zabezpečili miesto udalosti. Následne na havarovanom automobile vykonali protipožiarne opatrenia a prostredníctvom sorbčnej látky zachytili vytečené prevádzkové kvapaliny," priblížil.

Hovorca dodal, že na miesto udalosti bol privolaný aj pracovník elektrární, aby zabezpečil stĺp verejného osvetlenia, ktorý sa v dôsledku nehody nachádzal pod vozidlom.