Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Trnavský kraj

Pri Skalici skoro ráno horelo auto

Ilustračná snímka. Foto: TASR KR HaZZ Trnava

Po príchode hasičov na miesto udalosti sa vozidlo nachádzalo zaparkované približne 1,5 metra od oplotenia rodinného domu a bolo v treťom štádiu horenia.

Skalica 19. marca (TASR) – V utorok v skorých ranných hodinách zasahovali hasiči z Holíča pri požiari osobného motorového vozidla v Skalici v lokalite Mokré hory. TASR o tom informovala odborná inšpektorka Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Trnave Júlia Kedrová.

Požiar bol ohlásený krátko po polnoci. "Po príchode hasičov na miesto udalosti sa vozidlo nachádzalo zaparkované približne 1,5 metra od oplotenia rodinného domu a bolo v treťom štádiu horenia. Druhé vozidlo bolo zaparkované vedľa," uviedla Kedrová.

Na lokalizáciu a likvidáciu požiaru boli nasadené útočné prúdy a prenosné hasiace prístroje. Zároveň bola ochladzovaná stena a strecha rodinného domu. "Príčina vzniku požiaru je v štádiu zisťovania. Pri požiari nebola žiadna osoba zranená. Následkom požiaru vznikla majiteľovi auta priama materiálna škoda predbežne vyčíslená na 8000 eur," doplnila inšpektorka HaZZ v Trnave.