Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Trnavský kraj

Súčasťou edície Fraštackého trhu v Hlohovci bude aj farmársky jarmok

Ilustračná snímka. Foto: TASR/Štefan Puškáš

Novinkou Fraštackého trhu bude burza LP platní, návštevníci si budú môcť užiť rôzne gastronomické pochúťky, deti potom maľovanie na tvár, detský kolotoč a rôzne atrakcie.

Hlohovec 19. apríla (TASR) - Štyri desiatky predajcov z rôznych kútov Slovenska obsadia predajné stánky v Hlohovci v sobotu (21.4.) na jarnej edícii Fraštackého trhu. Podujatie je pomenované podľa staršieho názvu Hlohovca – Frašták.

U Hlohovčanov i návštevníkov z okolia obľúbená akcia bude spojením farmárskeho jarmoku s prezentáciou tovaru od rôznych regionálnych výrobcov. "Uskutoční sa od 9.00 do 16.30 h vo Františkánskom parku za Vlastivedným múzeom. Na trhu bude pestrá ponuka rôznych výrobkov z domácej produkcie, osviežujúce limonády, dobrá kávička či kvalitné vínko. Spestrením budú rôzne sprievodné aktivity," informoval Peter Kolišťanik z organizujúcej spoločnosti All Marketing s. r. o.

Novinkou Fraštackého trhu bude burza LP platní, návštevníci si budú môcť užiť rôzne gastronomické pochúťky, deti potom maľovanie na tvár, detský kolotoč a rôzne atrakcie. Pre všetkých návštevníkov bude otvorené od 13.00 h aj Vlastivedné múzeum.