Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Útulkovo

V Slobode zvierat pokrstia knižnú novinku Gump: Sme dvojka

Ilustračná snímka. Foto: TASR - Jaroslav Novák

Autorom knihy je zároveň producent filmu a majiteľ Gumpa Filip Rožek. Ako ďalej informujú organizátori podujatia, celý svoj zisk z predaja knihy venuje občianskemu združeniu Sloboda zvierat.

Bratislava 12. marca (TASR) - V priestoroch bratislavského útulku Slobody zvierat v utorok o 16.00 h pokrstia knižnú novinku Gump: Sme dvojka. Ide o predlohu rovnomenného filmu o psom tulákovi, ktorý príde do kín koncom mesiaca. Snímka je voľným pokračovaním úspešného rodinného filmu Gump - pes, ktorý naučil ľudí žiť (2021).

Autorom knihy je zároveň producent filmu a majiteľ Gumpa Filip Rožek. Ako ďalej informujú organizátori podujatia, celý svoj zisk z predaja knihy venuje občianskemu združeniu Sloboda zvierat. Na krste sa zúčastní osobne spolu s Gumpom.

Krstnými rodičmi knihy budú herci Juraj Bača, Lucia Vráblicová a Richard Labuda, raper Eduard Rovenský z kapely Highland, autor pesničky Nech pochopíš, ktorú pre nový film naspieval spolu so Zuzanou Smatanovou, a predsedníčka OZ Sloboda zvierat Pavla Dugovičová.