Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Žilinský kraj

BILLA otvorila v Žiline už štvrtý supermarket

Foto: BILLA

Široká škála produktov, miestnych špecialít, vysoká kvalita za prijateľné ceny, a moderné nákupy: expanzia supermarketov BILLA pokračuje, dnes BILLA otvorila svoj stodvadsiaty ôsmy slovenský obchod.

Žilina 19. decembra (OTS) - V piatok 19. decembra BILLA otvorila v Žiline na sídlisku Vlčince svoj 128. slovenský supermarket. Nový obchod má viac ako 867 m², päť pokladní, vlastné parkovisko a všetky dizajnové a ekologické atribúty najmodernejšej predajne BILLA v meste.
BILLA otvorila v Žiline už štvrtý supermarket
Foto: BILLA

BILLA podporuje miestnych dodávateľov
V novej žilinskej predajni nájdu zákazníci okrem čerstvej zeleniny a ovocia aj široký výber BILLA produktov Naše bio či kvalitného sortimentu vlastnej značky BILLA. V každom regióne sa BILLA snaží podporovať lokálnych dodávateľov. V Žiline do predajne na sídlisku Vlčince dodávajú pekárenské výrobky Pekáreň Dobrý chlebík, Sučianska pekáreň, pekáreň Rusnák a spol. a Kysucké pekárne Vilinja, ktoré patria pod Senické a skalické pekárne.

BILLA vytvorila 26 nových pracovných miest

BILLA otvorila v Žiline už štvrtý supermarket
Foto: BILLA
Nová BILLA nezabezpečuje len miestne zásobovanie čerstvými potravinami, ale vytvorila aj 26 pracovných miest. Tento tím presvedčí obyvateľov Žiliny o svojich kvalitách nielen svojim sortimentom, ale aj prozákazníckym prístupom.

Už štvrtá BILLA v Žiline
Som rád, že si obyvatelia Žiliny značku BILLA obľúbili. Záujem zákazníkov v tomto regióne o naše produkty nás tak motivoval otvoriť v tomto meste už štvrtú predajňu,“ povedal dnes generálny riaditeľ BILLA Slovensko Dariusz Bator. „Verím, že predajňa im prinesie príjemný zážitok z nakupovania a kvalitné a čerstvé potraviny presne podľa ich chuti,“ dodal.