Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Žilinský kraj

Martinskí policajti zadržali mladíka, ktorý mal odcudziť dva bicykle

Na snímke odcudzený krosový bicykel s detskou sedačkou. V Martine 4. júla 2018. Foto: TASR - KR PZ Žilina

Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Martine muža obvinil zo zločinu krádeže v súbehu s prečinom porušovania domovej slobody.

Martin 4. júla (TASR) - Policajti v uplynulých dňoch zadržali 27-ročného Erika, ktorý sa mal v nedeľu 1. júla v popoludňajších hodinách vlámať do pivničných priestorov panelového domu na Hurbanovej ulici v Martine. Z pivnice údajne odcudzil krosový bicykel s detskou sedačkou a horský bicykel.

Ako TASR informovala žilinská krajská policajná hovorkyňa Jana Balogová, obidva bicykle v hodnote asi 900 eur mal Martinčan vyniesť na chodbu pred pivnice cez otvor v dverách a následne ich uzamknúť v inej pivničnej kobke. "Na základe oznámenia ich policajti našli a zaistili," dodala.

Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Martine muža obvinil zo zločinu krádeže v súbehu s prečinom porušovania domovej slobody. Zároveň spracoval podnet na návrh na jeho vzatie do väzby. Obvinenému Martinčanovi hrozí v prípade preukázania viny trest odňatia slobody na tri až desať rokov.