Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Žilinský kraj

V rámci projektu Godzone bude na Liptove konferencia pre mladých ľudí

Ilustračné foto. Foto: TASR/Milan Kapusta

V rámci vyučovania sa ľuďom prihovoria hlavní rečníci a kňazi, Michal Zamkovský, Ján Buc, Jozef Mihok a Vladimír Beregi, sestra Timotea Šebeňová a tiež líder spoločenstva SP Július Slovák.

Liptovský Mikuláš 19. apríla (TASR) - V rámci evanjelizačného projektu Godzone sa uskutoční na Liptove dvojdňová konferencia pre mladých ľudí zo Slovenska a Českej republiky s názvom V Hlbine 2018. Bude v dňoch 20. a 21. apríla v Liptovskom Mikuláši. Za Godzone TASR informovala Natália Bačíková.

Podujatie je určené pre všetkých veriacich bez ohľadu na vek. Jeho súčasťou bude tento rok aj tzv. detská konferencia, v rámci ktorej je pripravený program pre najmladších účastníkov. "Názov konferencie bude V hlbine a jej zameraním je kráčať v myšlienkach odvážneho roka, do ktorého sme vstúpili už počas Godzone turné s názvom Odhodlaní zmeniť svet. Je čas aplikovať toto odhodlanie a ja verím, že Boh nám chce v tomto roku darovať odpoveď na otázku, ako to urobiť," povedal o smerovaní tohtoročnej konferencie riaditeľ projektu Godzone Július Slovák.

Hosťami budú hudobné skupiny ESPÉ, Heartbeat a Piar Music, Brno Worship a ďalší. "Prvýkrát sme na konferenciu pozvali aj kapelu z Českej republiky. Každá zo skupín, ktoré vystúpia na konferencii, je jedinečná svojím zložením a tým, čo vo chválach prináša," priblížil člen ESPÉ Ivan Petro.

V rámci vyučovania sa ľuďom prihovoria hlavní rečníci a kňazi, Michal Zamkovský, Ján Buc, Jozef Mihok a Vladimír Beregi, sestra Timotea Šebeňová a tiež líder spoločenstva SP Július Slovák.

Program konferencie bude doplnený o ďalšie aktivity, zábavnú časť a čas spoločného zdieľania. Bližšie informácie nájdu záujemcovia na stránke http://konferencia.godzone.sk/2018/.