Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 20. máj 2024Meniny má Bernard
< sekcia Zimné športy

Reakcie na striebro Vlhovej: A. Siekel: Krásny úspech v ťažkej dobe

Slovenská lyžiarka Petra Vlhová si kontroluje čas v cieli slalomu v alpskej kombinácii žien na majstrovstvách sveta v alpskom lyžovaní v talianskom stredisku Cortina d'Ampezzo 15. februára 2021. Foto: TASR/AP

Veronika Velez-Zuzulová si myslí, že Petrin výkon bol vyrovnaný.

Bratislava 15. februára (TASR) - Reakcie osobností na striebro slovenskej lyžiarky Petry Vlhovej v pondelňajšej alpskej kombinácii na MS v Cortine d'Ampezzo:

Anton Siekel, prezident Slovenského olympijského a športového výboru: "Bol to úžasný športový výkon, veľká gratulácia Petre Vlhovej. Pozeral som to v televízii a veľmi sa teším, že v tejto ťažkej dobe sa podaril tento krásny úspech. Pevne verím, že aj v ďalších svojich silných disciplínach môže zamiešať karty."



Veronika Velez-Zuzulová, bývalá slovenská reprezentantka (zdroj: RTVS): "Myslím si, že Petrin výkon bol vyrovnaný. V super-G urobila jednu chybu, v slalome podala solídny výkon. Vie ísť aj lepšie, treba povedať, že mesiac v ňom neštartovala. Je dobré, že si vyskúšala riadny štart v slalome pred špeciálnou súťažou koncom týždňa. Mikaela Shiffrinová išla bezchybnú, štandardnú jazdu. Obrovská gratulácia patrí Petre, má prvú medailu a je na ceste za ďalšími. V každej disciplíne, v ktorej ešte bude súťažiť, bude mať šancu na medailu."