Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Zimné športy

VIDEO: S Velez-Zuzulovou si na rozlúčku zalyžoval aj P. Gajdoš

Na snímke slovenská lyžiarka Veronika Velez - Zuzulová počas jej rozlúčky s kariérou. Jasná, 7. apríla 2018. Foto: TASR - Branislav Račko

Minister obrany zároveň ocenil, že aj napriek zraneniam a nie vždy ľahkým podmienkam to nikdy nevzdala.

Bratislava 7. apríla (TASR) - Veronika Velez-Zuzulová, členka Vojenského športového centra Dukla Banská Bystrica, sa dnes v Jasnej v Nízkych Tatrách rozlúčila so svojimi fanúšikmi a aktívnou kariérou. V paralelnom slalome si s ňou na rozlúčku zalyžoval aj minister obrany SR Peter Gajdoš.



„Veronika je jedným z klenotov našej Dukly a celej slovenskej reprezentácie. Patrí jej uznanie a veľké ďakujem za všetky výkony a úspechy, ktorými prezentovala Slovensko vo svete vždy len v tom najlepšom svetle. Bolo mi cťou si s ňou dnes zalyžovať a rozlúčiť sa s ňou aj takýmto spôsobom,“ povedal minister Peter Gajdoš. Zároveň ocenil, že aj napriek zraneniam a nie vždy ľahkým podmienkam to nikdy nevzdala.



Veronika Velez-Zuzulová je jednou z najúspešnejších športovkýň Vojenského športového centra Dukla Banská Bystrica a reprezentantiek Slovenska. S aktívnou kariérou sa lúči po takmer 18-rokoch.

TASR o tom dnes informovala hovorkyňa MO SR Danka Capáková.